Sky: Favre overtager trænerposten

08-05-2018

Den nuværende Nice-træner, Lucien Favre, er blevet enig med Borussia Dortmund om at overtage klubbens trænertjans fra næste sæson, skriver Sky Germany.

Borussia Dortmund var efter sigende også ude efter Favre i sidste sæson, men da han var på kontrakt i Nice faldt valget på Peter Stöger, som ikke just har imponeret som Dortmund-træner.

Således risikere Dortmund at ende helt udenfor medaljerne, hvis ikke holdet i sidste runde ender med at få mindst et point med hjem fra Hoffenheim, der med en sejr på mere end et mål kan snuppe tredjepladsen.

Derudover blev Dortmund inden jul slået ud af DFB Cup turneringen af Bayern Munchen, lige som det blev til tidlig exit i Europa League. Bronze må derfor betragtes som minimum, hvis ikke sæsonen skal ende helt skidt.

60-årige Favre har først kontraktudløb med Nice i sommeren 2019, men ifølge Sky skulle det ikke forhindre, at den tidligere Mönchengladbach-træner skifter til BVB efter denne sæson.

Mediet skriver, at parterne endnu mangler at blive enige om enkelte detaljer, men at Favre allerede kan blive præsenteret som Dortmund-træner i løbet af den kommende uge.

BVB selv har naturligvis ikke ønsket at kommentere på rygtet så længe sæsonens sidste kamp står for døren.

P