bvbfan.dk får næsten hver uge i sæsonen spørgsmål fra fans omkring billetter og andet til Dortmunds kampe. bvbfan.dk er ikke en fanklub. Den bør betragtes som et fansite.

Derfor kan vi kun opfordre til at bruge de officielle kanaler, da det praktisk talt er umuligt at kende til og guide om de muligheder der er for autografer, speciel souvenirs, m.v.

Fakta

Borussia Dortmund har stor opbakning fra hele verden. Klubben spiller i gennemsnit sine hjemmekampe foran 81.122 tilskuere. Med en kapacitet på 81.359 tilskuere, er der praktisk talt altid udsolgt på Signal Iduna Park.

Alene i 2012 stod over 37.000 fans på venteliste for at købe et sæsonkort. Til Champions League finalen i 2013 mod Bayern München på Wembley i London, blev Dortmund tildelt 25.000 billetter, men hele 500.000 fans skrev sig på venteliste til at købe billet.

Kun et begrænset antal billetter sælges i løssalg. Hovedvægten er solgt som sæsonkort, til sponsorer, officials, og lignende. Resten i løssalg kan købes på klubbens hjemmeside via den officielle billetshop. Prisen går fra 15€ og op til ca. 80€.

Ved løssalg sætter BVB typisk først billetterne til salg op til kampene og kan således ikke bestilles lang tid i forvejen. Her rådes til at følge med på Twitter 

Officiel billetsalg

bvbfan.dk besvarer ikke henvendelser der vedrører rejser eller billet til Dortmunds kampe. Her henviser vi i stedet til de officielle kanaler eller til Visitfootball.dk

P