Sebastian Kehl vender tilbage til BVB

23-04-2018

BVB’s tidligere anfører, Sebastian Kehl, vender tilbage til klubben, hvor han fremadrettet tilknyttes den sportslige ledelse.

– Med Sebastians engagement har vi afsluttet vores nye sportlige ledelse under ledelse af Michael Zorc. Jeg ser meget frem til udvekslingen med Sebastian, og jeg er helt sikker på, at han er et reelt aktiv for vores fremtidige arbejde. For Borussia Dortmunds videre sportsudvikling er hans aktivitet af enorm betydning, siger direktør Hans-Joachim Watzke til bvb.de.

– Sebastian bringer høj grad af ekspertise med og er en rollemodel. Som leder står han for troværdighed, professionalisme og vil spille en central rolle i udformningen af BVB. Når vi skaber nye stillinger, ønsker vi at få de bedste folk til dem. Det er det, vi opnåede med Sebastian’s engagement, tilføjer sportsdirektør Michael Zorc.

38-årige Kehl, der fra 2002 til 2015 spillede 263 Bundesliga kampe for BVB – hvor han var med til at vinde ligatitel og cuptrofæ hver tre gange – ser frem til at begynde i den nyoprettede stilling.

– Jeg glæder mig til udfordringen og muligheden for at hjælpe med at forme og dele ansvaret for denne store klubs sportslige fremtid. Jeg føler en dyb bånd med klubben, folket og regionen. BVB har altid lagt i hjertet på mig. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige tak for den tillid, der er udvist mig, siger Sebastian Kehl, der starter i sin nye stilling den 1. juni.

P