Klopp forlænger med Liverpool

Lige siden tiden hos BVB er Jürgen Klopp gået fra den ene succes til den anden. Det vat var først da modgangen meldte sig at den populære træner meddelte, at han ville tage lidt sabbat væk fra fodbolden.

Det varede dog som bekendt ikke længe, inden Liverpool FC bød sig til og han bed på krogen i et nyt eventyr. Det eventyr har stået på lige siden tyskeren skrev sin første kontrakt med Liverpool FC i 2015, hvor han alene i denne sæson igen spiller med om det engelske mesterskab og formentlig også ender i endnu en Champions League finale.

Af samme grund har ledelsen i Liverpool FC også smedet mens jernet er varmt med en to 2-årig kontraktforlængelse frem til sommeren 2026. Dette skal muligvis også ses i lyset af, at Klopps næste trænerjob meget vel kan blive som Tysk landstræner, og den post sidder Hansi Flick foreløbig tung på.

Det ville i hvert fald ikke undre, hvis Klopp i hans nye kontrakt med Liverpool FC har fået indføjet en klausul om, at hvis det tyske landshold kalder vil han mod en mindre kompensation kunne løsrive sig fra kontrakten i den engelske klub.

P