Klopp åbner for muligheden om at vende tilbage

20-04-2018

BVB’s tidligere succestræner, Jürgen Klopp, har overfor tyske Sky ikke udelukket, at han en dag kunne finde på at vende tilbage til Dortmund.

– Jeg havde en fantastisk tid i både Mainz og Dortmund, og det er mest sandsynligt, jeg vender tilbage til en af de klubber – men ikke nødvendigvis som træner, siger Klopp, der også slår fast, at han ikke forventer at se sig selv som træner i mange år frem.

– Det er meget intenst, og jeg ønsker ikke at dø på trænerbænken. Når jeg stopper i Liverpool, vil jeg uden tvivl holde pause i et år, det er en klar aftale med min familie.

Sidste destination for Klopp som træner kunne meget vel blive som tysk landstræner, inden en mulig genforening med Borussia Dortmund.

– Jeg har kontrakt med Liverpool i fire år mere, men jeg når ikke samme alder som Jupp Heynckes. Jeg beundrer ham for hans arbejde, men der ender jeg ikke, siger 51-årige Klopp om Bayern-træneren, der er 72 år.

Om Klopp igen får mulighed for at stå overfor Jupp Heynckes i Champions League finalen, som han i 2013 gjorde da BVB mødte Bayern München, må tiden vise. Begge har de muligheden, da Liverpool i semifinalen møder AS Roma, mens Jupp Heynckes med Bayern München møder Real Madrid, som BVB slog ud i semifinalen i 2013.

P