Fantastiske Klopp nu også engelsk mester

Det kommer ingenlunde som nogen overraskelse for bvbfan.dk at Jürgen Klopp er blevet folkehelt i Liverpool og omegn. Efter tyskerens ankomst til Anfield er det også kun gået en vej op.

Først Champions League titlen i sidste sæson, og nu syv runder før afslutningen, kan Klopp også skrive Engelsk mester på sit i forvejen flotte CV fra Dortmund-tiden

– Vi var ikke tæt nok på for tre år siden, og for et år siden var vi virkelig tæt på. Det, som drengene har gjort i de seneste to og et halvt år, og vores stabilitet, er fuldstændig formidabel og uden sammenligning, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside, efter han og holdet i går på et hotel så kampen mellem Chelsea og Manchester C., hvor alt andet end en udesejr ville sende titlen til Liverpool.

Kampen endte 2 – 1 til Chelsea, hvormed Manchester C. på andenpladsen har 23 point op til Liverpool med syv runder igen. Dermed kan Klopp og co. ikke længere hentes.

– Det er en lettelse på grund af de tre måneders afbrydelse. Ingen vidste, hvordan det ville fortsætte. Og så ved du ikke 100 procent, hvordan du kommer tilbage, siger Klopp.

Mesterskabet er kommet i hus i overlegen stil. Liverpool har indtil videre vundet hele 28 af 31 kampe i Premier League, og kun én er blevet tabt.

P