Dortmund kommer ikke i klubbens femte pokalfinale i træk

21-12-2017

Dortmund er færdige i sæsonens DFB-Cup efter nederlag på 2-1 ude til Bayern Munchen.

Næsten vanen tro startede BVB rigtig dårlig i München med et mål imod tidlig i kampen. Inden pausen fik Bayern også udbygget. Derfor var det opad bakke i de sidste 45 minutter.

Der gjorde gæsterne det til gengæld bedst. Selv uden Pierre-Emerick Aubameyang, der missede opgøret på grund af en hofteskade. Tretten minutter før tid kom reduceringen, og der var også optræk til udligning. Specielt i tillægstiden, hvor bolden blev rettet af og kun lige gik forbi den forkerte side af stolpen.

Bayern Munchen – Dortmund 2 – 1 (2 – 0)

1 – 0 Jérome Boateng (12.)
2 – 0 Thomas Müller (40.)
2 – 1 Andriy Yarmolenko (77.)

Dermed blev de sidste fire sæsoners pokalfinalister stime brudt, da Dortmund fra 2014 – 2017 vandt en pokalfinale. Det var i år mod Frankfurt. Den mest minderige i nyere tid var dog 5-2-sejren over Bayern i 2012 med Klopp som træner.