BVB interesseret i at beholde Batshuayi

21-04-2018

BVB hentede i seneste transfervindue Michy Batshuayi på en halvårlig lejeaftale i Chelsea som erstatning for Pierre-Emerick Aubameyang, der blev solgt til Arsenal.

Det forhold er blevet så godt, at direktør Hans-Joachim Watzke ikke udelukker en permanent aftale, selv om det store puslespil stadig ikke kan gøres op endnu.

– Interessen i at købe ham eksisterer. Chelsea har allerede to angribere i Morata og Giroud. Men først er vi nødt til at vente og se, hvem der træner Chelsea i næste sæson. Så må vi se, hvad der er muligt, siger Hans-Joachim Watzke til Sport Bild.

Det kan dog vise sig at blive en svær overgang, idet hele pointen med Bashuayis låneophold i det tyske var, at angriberen skulle genvinde målformen, så han atter kunne bombe for The Blues næste sæson.

I så fald vil det kræve et bud på op mod £50 millioner pund, hvis BVB vil vriste angriberen ud af Chelsea klør denne sommer. Til gengæld burde BVB have penge nok stående på bankkontoen efter salget af Aubameyang for minimum £56 millioner pund i januar.

Lige nu er 24-årige Michy Batshuayi ude med en skade for resten af sæsonen, men i sine 10 Bundesliga-kampe for Dortmund nåede belgieren at score syv mål.

Spørgsmålet er blot, om parterne kan finde sammen til en permanent aftale, eller om BVB skal på markedet og finde en ny førsteangriber til næste sæson.

P