BVB henter forsvarstalent i PSG

05-06-2017

Dortmund har været på indkøb hos Paris Saint Germain, hvor klubben har hentet den 18-årige forsvarsspiller Dan-Axel Zagadou, som havde kontraktudløb i den franske klub.

– Dan-Axel Zagadou vil være et fuldgyldigt medlem af vores professionelle trup i juli. Vi er overbeviste om, at vores set up vil hjælpe ham videre til næste trin som professionel, siger sportsdirektør Michael Zorc til klubbens hjemmeside.

– Jeg har valgt BVB fordi det er en stor klub der er god til at integrere unge spillere på førsteholdet og udvikle det på højeste niveau. Jeg glæder mig til mine nye holdkammerater, det flotte stadion, de berømte fans, og ønsker med skiftet at modne mig som professionel fodboldspiller, siger Zagadou, der i øjeblikket gør sig på det franske U18-landshold, hvor han er anfører.

Dan-Axel Zagadou, som netop er fyldt 18 år, har ikke fået seniordebut i PSG, hvor han har været på U19-holdet i den nu afsluttede sæson.

P