Bosz trods skuffende CL-exit: Fremtiden ser lys ud

07-12-2017

Hårdt trængte Peter Bosz føler, at hans hold gjorde en god figur mod Real Madrid og vil nu gå hårdt efter at få succes i Europa League.

– Vi ville gerne have fortsat i Champions League, men nu er vi i Europa League, og vi vil gå efter at vinde den med alt, hvad vi har. Når vi får vores skadede spillere tilbage efter vinterpausen, ser det godt ud for fremtiden, siger Bosz ifølge UEFA’s hjemmeside og uddyber om onsdagens kamp:

– Vi var ikke gode nok i starten og tillod dem at komme godt i gang, men derefter begyndte vi at spille godt og kom tilbage i kampen. Vi skulle vise, at vi kan være med på dette niveau, og det gjorde vi i begge halvlege. Det er godt for vores selvtillid.

– Vi kunne måske have fået mere ud af det i kampen, men så må man ikke lukke to mål ind tidligt i kampen. Nu skal vi begynde at vinde kampe igen, og så må vi se, hvor langt det rækker i Bundesligaen og Europa League.

Dortmund forlader Champions League i denne sæson med kun to uafgjorte mod APOEL på kontoen. Kun takke være en bedre målscorer end APOEL er BVB klar til forårets kampe i Europa League.

P